Bine ai venit Ozone 3!

Asa cum am informat saptamana trecuta, cel de al treilea automobil electric al mini flotei de test drive in cadrul proiectului Electromobilitate a sosit in Romania si cu ajutorul generos al echipei Napoca Rally Academy, ieri a fost livrat la partenerii nostri de la Porsib, Sibiu. Multumim Bogdan Marisca pentru mana de ajutor intinsa!

Dupa Ionica (Hyundai Ioniq eletric) in septembrie 2018 si TM 3 (Tesla Model 3, long range) in noiembrie 2018, Ozone 3 va contribui la educarea prin test drive despre „the joy of electric driving„, mai exact simplitatea si confortul condusului electric in oras. Mini-automobilul este omologat in Italia si livrat de firma GTG din Baia Mare cu denumirea comerciala Ozone 3 in Romania.

La primul contact, membri echipei Porsib au avut zambete mari pe fata, efectul „mini-simpaticus” se instaleaza instantaneu, dar preferintele individuale ocupa un spectru tot atat de larg de opinii, pe cat este si cel al preturilor masinilor noastre.

Prima intrebare care ne preocupa este cea legata de perceptia calitatii raportate la pret, care este de cinci ori mai mic decat TM3 si de doua ori si jumatate decat Ionica. Cea de a doua este despre cat poate fi de economic si practic un mini-automobil electric in traficul din oras?

Fiabilitatea, costurile de intretinere si reparatii, cel al pieselor de schimb, sunt deocamdata necunoscute, cu exceptia experientei acumulate de echipa GTG cu prototipurile la Baia Mare si Cluj, dar pe care testul nostru de lunga durata va incerca sa le clarifice, cu ajutorul echipei Porsib.

Voluntarii inimosi ce contribuie la proiectul Electromobilitate si persoanele intereste de test drive cu mini-automobilul nostru electric de oras, ne vor oferi numeroase opinii individuale, din care vom alcatui mozaicul preferintelor si recomandarilor viitoare.

Bine ai venit in familia elmob si drumuri electrice cat mai bune cu proiectul Electromobilitate micutule Ozone 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.