Evy – Nissan Leaf dupa 4800 km

Va mai amintiti cu siguranta de Evy, un Nissan Leaf nou nout despre care publicam in 30 iulie informatiile culese de Gabriela dupa primii 1000 de kilometri si trimise pentru proiectul Electromobilitate. Iata ce ne scrie dupa alti 3800 km de naveta aproape zilnica cu Leaf-ul:

Naveta cu Evy continua sa fie o placere.  A adunat pe bord peste 4800 de kilometri avand un consum mediu de 14kWh la 100 de kilometri. In clasamentul regional e considerat un consum foarte bun (Platinum) potrivit aplicatiei MyLeaf. Mi se pare interesant aspectul de competitie/joc pe care-l genereaza clasamentele din aplicatie. Nu pot sa nu ma intreb in ce conditii a obtinut soferul considerat campion un consum mediu de 1kWh la 100 de kilometri…

Evy cu Gabriela la volan este in categoria Platinum al clasamentului ECO regional
Parcursul zilnic nu depaseste 150 km
Consumul de energie electrica zilnica

Inca avem de furca cu hartogaria si lipsa de profesionalism in ce priveste modificarile la instalatia electrica si instalarea incarcatorului Wallbox la bloc. Am continuat sa incarcam de la magazinele si benzinariile care ofera acest serviciu.

In prima parte a lunii octombrie vom face prima calatorie cu Evy pe distanta lunga in Romania si speram ca va fi o experienta frumoasa. Oricum va fi, vom impartasi impresiile de calatorie cu voi.

Gabriela Olaru – Marzea, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.