Gânduri pline de recunoștință

Exact cu un an în urmă scriam:

Astăzi în Motor City se serbează ziua Recunoștinței, un frumos prilej de a spune un sincer MULȚUMESC tuturor celor ce au contribuit la proiectul Electromobilitate.

Începem cu sutele de persoane interesate de subiectele legate de ecosistemul autovehiculelor electrice și de transformarea majoră prin care trece industria auto, cei ce prin dialog, întrebări, critici și sugestii au generat majoritatea subiectelor abordate.

Dintre aceștia un rol foarte important au avut participanții la test drive cu cele două automobile electrice, Hyundai Ioniq și Tesla Model 3, fiindcă prin dialogul viu ne-au călăuzit pașii spre zonele de interes special despre electromobilitate sau cele mai puțin înțelese de public, acuma la început de drum.

echipa electromobilitate

Despre cât de multe se pot schimba într-un singur an și cât de neașteptate au fost transformările din ultimele 12 luni s-a scris și vorbit foarte mult, din păcate nu întotdeauna de bine.

Este firesc ca și pentru mica noastră echipă de voluntari dedicați promovării mobilității electrice, alături de alte organizații și personalități marcante din țară, multe s-au schimbat. Numărul test drive-urilor a fost redus drastic, în schimb întâlnirile, cu precauții de distanțare socială, s-au înmulțit și s-au diversificat, proporțional cu gama de modele disponibile pe piață.

La fel cum am constatat și anii trecuți, entuziasmul pentru modelul ales este foarte mare în „luna de miere prelungită” cum a numit Paul, începutul vieții de electromobilist.

Din colaj lipsesc Gabriela și Răzvan

Pe cât de greu este să mai găsești timp liber în orarul supraîncărcat, treizeci de autori și-au dedicat liniștea și inspirația pentru a împărtăși primele impresii trăite, ca proprietari de mașini electrice, cu comunitatea interesată de electromobilitate.

Celor veniți alături de noi în 2020 le MULȚUMIM pentru orele când lasă de o parte necazurile, bolile și pierderile, care ne afectează pe toți, pentru a aduce o rază de bucurie cititorilor prin intermediul blogului nostru. Fără contribuția fiecăruia, fără informațiile comunicate si fără pasiunea pentru o lume mai bună, mai curată și mai liniștită, ar fi fost dificil de pășit cu capul sus și un zâmbet în 2020.

Chiar dacă echipa noastră este dominată de IT-iști, oameni cu pasiuni comune, dar cu cele mai diverse meserii, trăiesc zi de zi o experiență nouă cu prima mașina electrică, în care au investit economii considerabile. După puțin timp, necesar înțelegerii avantajelor majore de a conduce electric, chiar stau și se întreabă de ce nu face mai multă lume acest pas?

Răspunsul este complex și cu fiecare articol ne propunem să aducem o rază de lumină în zonele de îndoială, care încetinesc mult adoptarea electromobilității pe o scară mai largă.

Cu ajutorul inimoșilor participanți la proiectul Electromobilitate și a partenerilor noștri de nădejde, care cu toate dificultățile economice induse de pandemie au rămas alături de noi în 2020, privim la vremuri mai bune și MULȚUMIM tuturor celor implicați.

Echipa Electromobilitate

Parteneri ai proiectului Electromobilitate în anul 2020:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.