Mirrorism – imagini cu Ozone 3 la Sibiu

Dupa sosirea micutului Ozone 3 la Sibiu, am luat legatura cu Gina Stef si Gabi Bogdan, doi pasionati fotografi profesionisti, participanti la test drive-ul electric de anul trecut cu Tesla Model 3 in cadrul proiectului Electromobilitate.

Cu multa amabilitate Gina si Gabi au alocat cateva ore pentru a surprinde noul venit in flota noastra de test drive. Pe strazile inguste din centrul Sibiului, Ozone isi poate etala calitatile incontestabile prin pasajele medievale, cu dimensiuni pe masura timpului cand au fost croite prima oara, cu cateva sute de ani in urma.

Cu aceasta ocazie am facut si primul test de cat este de incapator micutul Ozone, cu patru persoane. Cu ai sai 1.90 m inaltime, Gabi a intrat pe bancheta din spate, chiar daca ulterior a preferat sa mearga pe jos de la o locatie la alta.

Dupa cateva ore placute, o bere servita La Taifas, unde patronul este absolvent al unui drive test paralel cu Ionica si TM 3, dupa care a devenit proprietar de Nissan Leaf si cateva poze de seara, ne-am luat ramas bun, cu promisiunea ca ne vom reintalni cat de curand.

Toate acestea se petreceau in ultimul sfarsit de saptamana inainte de carantina … Greu de crezut cate s-au intamplat de atunci si ce impact a avut asupra noastra a tuturor.

Am multumit pentru cele cateva sute de imagini surprinse de Gabi si Gina si am adaugat numele firmei lor Mirrorism, alaturi de ceilalti cinci parteneri de nadejde ai proiectului Electromobilitate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.