Utilitare electrice la SMART Mobility, Cluj

Am primit de la Ghiță Mureșan, părintele buburuzei aflată in teste de lungă durată in cadrul proiectului Electromobilitate la Porsib-Sibiu, următorul comunicat de presă:

Săptămâna viitoare, în data de 4 octombrie va avea loc la Cluj Napoca evenimentul SMART Mobility, aflat la ediția a doua. Detalii la: www.smartmobilitycluj.ro

Cu aceasta ocazie, firma noastră va fi din nou prezentă și va lansa utilitarele electrice din gama Epic0-GTG.

Acestea sunt asamblate în Italia, la Torino, în prima fază, urmând ca ulterior firma noastră, Limpedea Green din Baia Mare, să producă bateriile cu Li-ion, printr-o investiție ce va intra în funcțiune în prima jumătate a anului viitor, ulterior preluând sarcina asamblării complete.

Întrucât pe piața vehiculelor electrice oferta de utilitare este foarte modestă, dorim să contribuim la dezvoltarea acestei segment.

Utilitarele sunt omologate in clasa L7e și vor fi livrate în diverse variante de echipare:

  • pick-up,
  • van cu variantă de frig sau fără,
  • mașini cu bena de gunoi,
  • mașini pentru ferme,

Toate variantele pot fi personalizate la cerere.

Autonomia este gândită pentru a fi utilizate opt ore pe zi, pentru transportul in oraș. Utilitarele pot fi echipate cu baterii mai mari la cerere, în cursul anului viitor.

După miniautomobilele de oraș Oxigen si Ozone, cu această nouă ofertă ne facem semnalată prezența într-un nou segment de piață, ce are un singur sens de dezvoltare: in sus!

Va așteptăm la SMART Mobility Cluj Napoca!

Gheorghe Muresan și echipa GTG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.