El e Citigo-e IV

Hello electromobilisti!

El e noul venit in familia Gaube, probabil si cel mai nou in familia Electromobilitate.

Sa-l prezint: E obraznicul “GO-e”. Deocamdata n-am gasit alt nume.

Aventura a inceput ca o idee, anul trecut cand a aparut in configuratorul Skoda.de. Dupa sarbatorile de iarna de anul asta a aparut si pe Skoda.ro. Gata am dat un telefon la dealerul local pentru inscriere, dar…

Am vrut sa-l achizitionam printr-un dealer din Timisoara, de la care am mai cumparat in decursul anilor 4 Skode, dar n-a fost sa fie, asa ca am apelat la ajutorul celor de la Compexit Cluj. Multam fain dragilor.

Speram sa-l aducem pe roatele lui de la Cluj la Timisoara, ocrotit de Ionica, dar din cauza situatiei actuale nu s-a putut, asa ca a fost debarcat direct la Timisoara.

Ieri a avut loc fericitul eveniment: Preluarea masinii, de la dealerul Skoda din Timisoara, cu numere rosii de Cluuuj (cum zic ardelenii). Pe drumul spre casa l-am avut copilot pe Dan Boboescu, mentorul proiectului Electromobilitate, care a fost incantat de masinuta, mai ales dupa ce a si condus-o un pic. Puteti vedea fotoreportajul lui: https://electromobilitate.com/fotoreportaj-bun-venit-skoda-citigo-electric-in-garajul-nostru-virtual/

Despre mine sa nu mai spun. Scumpa mea sotie radea de mine aseara si mi-a oferit o patura sa vad cum se doarme in Citigo.

E mai mult o jucarie de oras, de piata, de mers la lucru, de drumuri relativ scurte, urbane si periurbane, poate si o excursie in imprejurimi, nu o lighioana de fite, in care sa te lafai si sa-ti faci Selfie. Pe vremuri circula o gluma despre Trabant… v-o spun in privat.

Cu Citigo-e nu e cazul de rusine ca e chiar o masina frumusica, cu o moaca parca putin obraznica.

E un pic mai tare decat veterana Fabia si mult mai mica decat Bolovanul (Karoq). Din unghiul asta nu pare.

In interior e cat Fabia, deci nu este chiar o piticanie.

Avem de gand, ca la unul din primele drumuri, sa refacem traseul facut cu Ionica in cadrul initierii “Electrobobocilor”, pentru o mica comparatie.

2 Responses

  1. Stefan spune:

    Felicitari pentru achizitie. Niste date despite achizitie, costuri si voucher (DACA s-a folosit). Multumesc

  2. Emil spune:

    Salut Stefan,
    Doarece am apelat tarziu la Compexit Cluj, n-am mai avut posibilitatea de a-mi stabili configuratia. Am primit ce a venit la rand, cu cateva dotari suplimentare pe care nu le doream neaparat si unele care le-as fi dorit, dar nu le are. E OK si asa.
    Pretul masinii in configuratia actuala e 20570,14€ – Prima de casare 1350,09€ – Ecobonus 9346,76€; final 9873,49€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.