Dacia Spring – 20.000 km și locul II al înmatriculărilor din Franța în februarie

Stând de vorbă cu mai mulți proprietari de Dacia Spring în timpul evenimentului Mulțumim Reșița, este ușor de perceput entuziasmul lor pentru acest model 100% electric accesibil ca preț, după aplicarea subvențiilor prin programul rabla plus.

Marcel ne-a trimis în această săptămână filmarea momentului când Spring-ul său a întâmpinat primăvara trecând de borna de 20.000 km! Felicitări Marcel și multe bucurii alături de primăvara electrică adusă de Spring pentru tine și cei dragi.

Am auzit nenumărate critici la adresa micului model produs în China, dar statisticile de înmatriculări de pe piețele unde se livrează în cantități mai mari dovedesc cu totul altceva.

Nu poate fi vorba că toți cumpărătorii francezi care au ales Dacia Spring în februarie nu ar fi auzit de Tesla, gama electrică Stellantis, modelele Renault, produsele coreene sau concurenții din țara vecină făcând parte din grupul VW (apropos, nici măcar un singur model VW, Mercedes sau BMW nu a intrat în Top 10 francez din luna februarie).

Pur și simplu Spring este un prim pas în universul complex al mobilității electrice, cu toate plusurile și minusurile actuale, care bifează majoritatea nevoilor pentru transportul în aglomerațiile urbane și o face la un preț accesibil.

Marcel a dovedit că servind o porție mare de răbdare pentru încărcare, mai ales în sezonul rece, Spring-ul poate fi utilizat și pentru călătorii mai lungi. Alte vești îmbucurătoare pro-Spring vin de la Băilești, de unde Paul ne spune că Violeta este încântată de Spring-ul ei. Cât de mare este entuziasmul vom afla în direct cât de curând, dar trebuie să știți că până la Spring, nici un automobil al familiei nu i-a stârnit în suficientă măsură interesul ca să obțină un carnet de conducere.

Incarcarea acasa a fost populara de la inceputl secolului XX

Dacă la începutul secolului XX (Putina istorie si un sondaj de opinie adresat conducatoarelor de automobile electrice), istoria automobilelor consemnează o preferință a doamnelor pentru automobile electrice, fiindcă cele cu motor termic se porneau foarte greu la manivelă, astăzi simplitatea condusului și alunecarea lină sunt la fel de convingătoare. Evitarea benzinăriilor și încărcarea la priza de acasă, alimentată de la soare, sunt alte argumente convingătoare pentru Violeta, dar și pentru toți cei luptă împotriva dependenței de combustibilii fosili, din convingeri ecologice și mai nou umanitare, după tragedia din țara vecină.

GO SPRING!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.