Al treilea model electric MG pentru Europa

In vuietul generat de conferința de presă anuală BMW și lansarea noului Toyota Cross Prologue, este ușor să se rătăcească știrea despre lansarea noului MG Marvel R, cel de al treilea model electric lansat de SAIC (Shanghai Automotive) sub brandul MG, în Europa.

Dupa succesul primului model MG ZS, clasat sistematic în top 15 al înmatriculărilor din Marea Britanie, Olanda și Norvegia, a urmat primul combi/wagon/estate electric disponibil în Europa denumit MG 5.

Cu Marvel R, MG intră în cușca leilor, cel mai activ segment electric în prezent, cu lansări de modele sonore cum sunt: ID.4, Skoda Enyaq, Nissan Ariya și mai ales IONIQ 5.

Pe scurt, comunicatul de presă ne furnizează informațiile de bază preliminare, urmând ca după omologarea în Europa să avem specificațiile tehnice și oferta de preț cu care noul Marvel R va încerca să cucerească clienții europeni.

Sursa: Comunicatul de presa MG Europe

Cu informațiile disponibile în prezent, am plasat noul model MG Marvel R alături de cele două modele electrice MG disponibile în prezent în Europa și principalii concurenți din 2021 – 2023.

Prețurile sunt cele din Marea Britanie, exprimate în lire sterline. Sursa EVdatabase.

Prețul va decide dacă Marvel R va avea același succes ca MG ZS, dar performanțele cunoscute până acuma, designul exterior și dotările interioare sunt foarte promițătoare.

Alte articole despre modele electrice MG:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.