Dacia Spring – LIVRAREA și primul drum!

După patru episoade despre Dacia Spring dedicate așteptării, primului contact, confirmării livrării și pregătirii pentru livrare a sosit și clipa mult așteptată pentru Marcel la Deva.

Cu multă bucurie am primit imaginile alăturate, care pe lângă documentarea primilor kilometri cu Dacia Spring în cadrul proiectului Electromobilitate, conțin întreaga bucurie a unui vis împlinit.

După un drum de la Deva la Brad și retur, Marcel și Cătălin se pregătesc de prima aventură electromobilistică, dincolo de autonomia Daciei Spring în sezonul rece, până la Timișoara. Pregătirile au început aseară cu o încărcare la stația Socar și vor continua astăzi cu bucuria alunecării line și tăcute pe șosea, cu căutările celor mai potrivite reglaje pentru climatizare și cu inevitabilele temeri de la primul drum legate de autonomie (în sezonul rece) și încărcare (range and charge anxiety).

Împreună cu Tudor (Peugeot 208) și Wiwi (Skoda Citigo) așteptăm cu mult interes sosirea colegilor din Deva și intenționăm să efectuăm cel de al doilea test paralel de consum, în condiții meteo nu prea favorabile (9 grade și ploaie la Timișoara).

Primul test de consum real pentru Dacia Spring, în cadrul proiectului Electromobilitate, s-a derulat cu ocazia circuitului de la Sibiu, organizat în cadrul ediției a cincea a evenimentului ElectRoMania. În compania unor modele recunoscute pentru eficiență (Hyundai Kona, Tesla Model 3 SR+), Dacia Spring condusă de Dragoș (EVconnect) a realizat un consum de 12.2 kWh/100 km pe traseul de 70 km din jurul Sibiului.

Astăzi vom verifica eficiența Springului alături de campioana noastră Skoda Citigo și de electro-leul Laurei.

Stați pe recepție, vă „ținem la curent” cu rezultatele!

Cele patru episoade dedicate Daciei Spring înainte de livrare:

În așteptarea Daciei Spring

Primul contact – în așteptarea Daciei Spring (episodul II)

Dacia Spring – confirmări de livrare

Dacia Spring – pregătire pentru primele livrări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.