După un an în echipa Electromobilitate

Pe 14 martie 2019 am descoperit, pentru prima dată, proiectul Electromobilitate. Acum, la mai bine de un an de la acea dată, sunt mai bucuros ca niciodată că am ales sa mă alătur inițiativei.

Știti deja, Electromobilitate a împlinit doi ani de existență și acceptă în permanență colaboratori noi. Însă haideți să vă spun cum am devenit eu membru în acest proiect remarcabil.

Și pentru că nu-mi place să mă repet și, în același timp, îmi face plăcere să-mi recitesc scrierile, mă voi auto-cita din articolul scris de pe mine pe Arena IT acum un an:

Totul a inceput cu o poza publicata pe grupul de Facebook al pasionatilor de Tesla din Romania in care aparea un Model 3. Din comentariu in comentariu am aflat ca poza e facuta in Romania, ca de fapt este a celor de la Electromobilitate si ca, mare surprindere, acestia sunt din Timisoara!

N-a ramas decat sa-i contactez. Cateva mesaje mai tarziu deja intrasem in contact cu Dan Boboescu, initiatorul proiectului. Acesta s-a dovedit foarte deschis si comunicativ, iar ulterior totul avea sa capete sens.

Pentru ca la nici o zi dupa discutia cu Dan, ne-am intalnit si „in lumea reala”, unde 2-3 ore de discutii despre masini electrice au trecut ca 15 minute.

Electromobilitate: un proiect remarcabil care are ca scop promovarea automobilelor electrice ArenaIT

Cu alte cuvinte, totul s-a întamplat datorită unui Tesla Model 3 (cunoscut deja, aici, ca TM3) care mi-a atras atenția fix în perioada când interesul meu pentru mașini electrice era pe o pantă ascendentă foarte abruptă. Fix când îmi doream cu orice preț să testez cât mai multe pentru proiectul meu de suflet, ArenaIT, iar un Tesla Model 3 era o „comoară rară”, mai ales pe străzile din România.

Inițial înțelegerea a fost simplă: testez Tesla Model 3 și Hyundai Ioniq Electric. Urmând ca toată experiența să fie detaliată prin articole aici și pe ArenaIT, pentru a promova cât mai mult proiectul.

La scurt timp după ce ne-am cunoscut, am și condus Tesla Model 3 și articolele promise n-au întarziat să apară:

Cumva, scriind acest articol, realizez că am aniversat un an în echipa printr-o tură de weekend cu Ionică, când am împarțit flori de 8 martie. În tot acest timp mi-am dat seama și mai mult cât de fain este acest proiect și am încercat să ma împlic cât de mult am putut.

Așa se face că, dorința mea de a conduce cele două mașini electrice din „flota” Elmob, și doar atât, a căzut pe plan secundar iar acum sunt membru „deplin” în echipa Electromobilitate.

Ca atare, am încercat să duc chiar eu mesajul electric mai departe, oferind test-drive-uri electrice (cu Ionică) colegilor mei de birou, am fost la evenimente în numele Electromobilitate, am socializat și am participat la discuții super-interesante cu Dan și Mircea, am promovat de ori de câte ori am putut acest proiect, atât online cât și offline, am încercat să ajut cu organizarea, optimizarea și întreținerea blogului, preluând o parte din task-uri de pe umerii lui Mircea, și consolidând astfel o echipă tehnică de exceptie. (da, știu, ne lăudam singuri :D).

Pentru toate aceste lucruri eu sunt recunoscător faptului că pot face parte din această echipă. Și sunt conștient că aportul meu în cadrul proiectului poate fi îmbunățit, de aceea sunt convins că în al doilea an de parteneriat (al 3-lea an pentru Elmob) voi contribui și ma voi implica și mai mult.

La mulți ani Electromobilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.