#konașii: săptămâna #10 și Bun venit, Adi!

Săptămâna #10

Konașii au rulat un număr de 2093 km în săptămâna #10.  Media de consum în această săptămâna a fost de 16.23 kWh/100km. Detaliat pe fiecare participant în echipa Kona:

Săptămâna #10 - detalii

Dan ne-a pregătit graficul domeniului de consum Hyundai Kona și cel al consumului mediu săptămânal:

Săptămâna #10 - domeniul de consum Kona
Săptămâna #10 - consum mediu saptamanal

În afară de Andrei toți suntem pe pantă descendentă în ceea ce privește consumul înregistrat. Andrei a trecut printr-o perioadă în care gerul a afectat chimia bateriei.

Energia raportată și consumată de konițe:

  • Andrei (BV): 153.3 kWh cu un cost total de 261.15 RON (1.7035 RON/kWh)
  • Dan (CH): 85 kWh cu un cost total de 101 RON (1.1882 RON/kWh)
  • Cosmin (CJ): 158.98 kWh cu un cost total de 52.81 RON (0.3321 RON/kWh)

Costul mic per kWh încărcat în cazul meu vine în continuare din utilizarea stațiilor cu încărcare gratuită din parcările administrate de Primăria Cluj-Napoca. Chiar dacă sunt din ce în ce mai aglomerate au fost momente când am găsit stație liberă. Beneficiez și de posibilitatea de a avea biroul oriunde, iar mașina e un spațiu bun de birou pentru o perioadă de o oră.

Bun venit, Adi!

Îi urăm bun venit în echipă lui Adi. El și-a primit zilele acestea exemplarul Blue Dive in Jeju al Kona facelift, producție 2022. Astfel intră în echipa primul produs Hyundai din acest an. Adi ne-a trimis câteva poze de la preluarea mașinii și prima încărcare.

O prezentare a Hyundai Kona Electric 2022 găsim pe site-ul Hyundai Europe aici și la reprezentanța Hyundai din Timișoara aici.

Pentru că urmează să schimbăm anvelopele de iarnă cu cele de vara și pentru că zilele acestea au apărut discuții în mediul online legate de anvelope o să las 2 articole de pe blog-ul nostru care ar putea să ajute:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.