Ediție specială dedicată unor sibieni foarte de treabă

Cu toate că norocul și cariera în industria auto globală m-au purtat pe trei continente, există întotdeauna un loc special în suflet, unde revin cu mare plăcere.

Turnișorul și Munții Făgăraș văzuți de la Porsib

Pentru mine este Sibiul medieval, nu doar fiindcă este trecut în buletin la „locul nașterii”, sau fiindcă oferă priveliști minunate asupra celor mai înalți munți din țară, ci fiindcă în casa bunicilor am fost întâmpinat întotdeauna cu căldura și acea dragoste necondiționată, pe care doar bunicii și cei dragi știu să o dăruiască.

La Sibiu am întâlnit întotdeauna oameni speciali, bun profesioniști, deschiși la idei noi și dornici de activități în natură, indiferent de anotimp. Nu este de mirare că în acest context, tot la Sibiu, am găsit sprijin pentru proiectul Electromobilitate.

Stefan, Luci si Roxana la prima intalnire cu buburuza (Ozone 3)

Echipa de la Porsib a ascultat cu atenție intențiile noastre și ne-a oferit un sprijin fără de care proiectul nostru nu s-ar fi derulat în centrul tarii, pe unele din cele mai frumoase trasee montane: Transfăgărășan, Transalpina și Păltiniș.

În plus, la service-ul Porsib am avut baza materială necesară supravegherii mașinilor de test, schimbării anvelopelor de iarnă, rotirii celor de vară și igienizarea după fiecare test drive.

Familia „Porsib” ne-a primit întotdeauna cu căldură și electromobiliștii s-au simțit bine veniți în service-ul cu o tradiție de aproape 30 de ani, ce dispune de o stație de încărcare type 2, „fără aplicații, fără complicații” cu oferta de energie gratuită pentru mașinile implicate în proiectul Electromobilitate și pentru membrii asociației AERO.

Porsib este pe cale sa instaleze a doua stație cu access 24/24, în colaborare cu firma timișoreana lektri.co și va oferi abonamente de parcare cu încărcare pentru locuitorii din Turnișor, ce nu beneficiază de posibilități de încărcare acasă a mașinilor electrice.

Impreuna cu Nelu, Cătălin, Roxana și Fane la Porsib

Fiecare membru al familiei a avut o contribuție specială la bunul mers al proiectului Electromobilitate. Localnicii de multă vreme nu mai spun că merg la Porsib, toată lumea se duce la „Fane”, care a devenit brand-ul recunoscut în lumea auto din Sibiu și nu numai.

Informațiile săptămânale despre Hyundai Ioniq au venit regulat de la Luci, care ne-a transmis date, imagini și impresii utile din viața de zi cu zi cu Ionică.

Roxana cu TM 3 în drum spre Transfăgărășan, martie 2019

Iar Roxana, pe lângă faptul ca ne-a ajutat cu opinii din test drive-uri cu Renault Zoe, Kia Soul, Hyundai Ioniq, Tesla Model 3 și buburuza, a dedicat mult timp în cadrul echipei de voluntari ce susțin proiectul Electromobilitate.

Timeea, Mircea, Cătălin si Roxana la intalnirea de la Bran, mai 2019

Ne-a însoțit la Brebu pentru prima ediție Electromania, apoi la Bran la prima întâlnire a proprietarilor de mașini electrice din Romania, apoi la salonul auto de la Brașov.

Roxana și Cătălin cu Ionică la Porsib

Roxana nu a venit cu mana goală, ci și-a adus prietenul, un dieselist convins, care ne povestea cum a crescut printre camioane și autobuze. Cătălin a prins repede gustul mașinilor electrice și ne-a trimis mai multe articole despre experiența cu Ionică, mai ales bucuria de a conduce la Păltiniș, la cabana familiei, care a devenit punctul extrem de ospitalier de întâlnire pentru electromobiliști, în prima excursie electrică după starea de urgentă din primăvară.

Ionică, electro-leul si Kona lui Paul in vizita la Red Family Cafe, mai 2020

Cu această ocazie am aflat și un mic secret și anume că atât de mult i-a plăcut „să se dea”cu Ionica pe serpentinele de la Păltiniș, că Roxana nu a mai apucat volanul.

Roxana la ultimul drum pe Păltiniș cu Ionică, mai 2020

Am reparat situația cu un test paralel pe Păltiniș cu Peugeot-ul Laurei și Kona lui Paul și toată lumea a fost mulțumită.

Inceput de drum

În dimineața de după ziua de naștere a Roxanei am primit cu multa bucurie o imagine simbolică și un scurt text despre emoțiile părinților când Cătălin a cerut-o de soție pe Roxana.

Ciocnim un pahar pentru prima tânăra familie formată în cadrul echipei Electromobilitate și le dorim CASĂ DE PIATRĂ! cu energie regenerabilă și o mașină electrică în garaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.