ANIVERSARE – trei ani pentru Lara și generația ei

In 8 februarie 2021 am primit primul set de date de la Alexandru (VW ID.3, București), semn că participarea de 12 luni la proiectul Electromobilitate a demarat, după publicarea primului articol pe blogul electromobiliștilor.

După alte 75 de articole și 156 seturi de date, trimise punctual săptămânal și multe altele conținând bilanțurile lunare, ne oprim o clipă, privim în urmă și cu sinceritate MULȚUMIM pentru o colaborare de excepție. Nu atât prin durată, Alex fiind într-o compania foarte bună a colegilor ce îmbogățesc de peste trei ani comoara de informații despre mobilitatea electrică privită de la volan, ci prin contribuțiile aduse de tânărul inginer, pasionat profesional de automobile electrice.

Opiniile formulate pe bază de date, teste și experiențe culese din utilizarea zilnică a ID.3-ului, au rigurozitatea tehnică și acuratețea inginerească dobândită prin educație și practică la locul de muncă. Consemnate în articole scrise pe înțelesul (aproape) tuturor, concluziile lui Alex pot fi un îndrumar pentru primii pași spre mobilitatea electrică.

Participând activ la evenimentele organizate în cadrul proiectului Electromobilitate și dovedind competență și multă răbdare în dialogul cu invitații și publicul, Alex contribuie activ la demistificarea mobilității electrice prin exemplul personal.

Alături de cronicile săptămânale ale echipei ID.3, numeroase articole despre călătorii în țară și străinătate și cele despre participarea la seria de evenimente denumite generic ElectRoMania, sau la cele organizate de alți promotori ai mobilității electrice din țară și Bulgaria, ajută mult la înțelegerea deplasărilor în afara orașelor cu ID.3 sau orice alt model electric.

Călătorie în luna de miere cu ID.3

Dar cea mai frumoasă parte a aniversarii de astăzi este cea a evoluției firești de la student pasionat de automobile, la un profesionist în industria auto în paralel cu cea de soț și, începând de anul trecut, de tată.

O lună martie de neprețuit

Micuța Lara, venită pe lume la început de primăvară să înveselească viața tinerei familii, a făcut primul drum cu ID.3 și va călători până la vârsta carnetului de conducere cu următoarele generații de ”electrice” ale familiei.

Dacă pentru Alex este încă o muncă continuă de a explica cunoștințelor și scepticilor de ce a ales o ”electrică”, pentru Lara zgomotul, vibrațiile și mirosul lăsat în urmă de mașinile echipate cu motoare termice va fi doar o amintire din copilărie.

Pentru generația ei și pentru alte persoane interesate, mâna de ajutor întinsă de Alex pentru a explica tranziția spre electrificare în cunoștință de cauză și efortul de a colabora săptămânal la proiectul Electromobilitate se justifică pe deplin.

MULȚUMIM ALEX, drumuri bune, tăcute și curate în viață Lara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.