Kia Niro sau Peugeot e-2008 pe lista de achiziție pentru 2021?

Ca de multe ori, ideea pentru un nou articol despre utilizarea zilnica a oricărui model electric se naște dintr-o discuție în media socială, întrebări adresate de cititori, sau comentarii ale celor interesați de subiectele abordate.

La fel s-a întâmplat și de această dată, când o persoană interesată de achiziția unui Peugeot e-2008 a lansat următoarea întrebare in grupul posesorilor acestui model:

Am fost bucuros să pot pune la dispoziția celui interesat informațiile de consum mediu săptămânal, rezultat din exploatarea curentă a două modele Peugeot e-2008, care participa la proiectul Electromobilitate.

Silviu și Ovidiu locuiesc în București, dar modul de utilizare al celor două exemplare este diferit. Traficul urban pentru Ovidiu și călătoriile lungi descrise de Silviu, acoperă un spectru larg de situații, din care cei interesați pot trage concluziile necesare despre autonomia minimă pe care se pot baza în sezonul rece.

Cu această ocazie doresc să subliniez încă o dată, că toți voluntarii participanți la proiect investesc timpul personal pentru culegerea și transmiterea informațiilor despre propria experiență. Scopul este de a ajuta pe cei interesați, dar încă indeciși, să facă pasul cel mare și să aleagă electrica cea mai potrivită pentru nevoile proprii.

Kia Niro

O alternativă la Peugeot e-2008, la fel de spațioasă, dar ceva mai performantă, este Kia Niro.

Până la reluarea condusului auto de Teo, informațiile săptămânale primite de la Marius și Tibi ne ajută să urmărim consumul și autonomia celor două exemplare cu reședința în București.

In direct cu proprietarii

Ovidiu Necula – Peugeot e-2008

Săptămâna trecută am parcurs 163 km cu un consum mediu de 25,7 kWh/100 km și viteza medie 12 km/h.

Au fost trasee exclusiv oraș pe distanțe scurte și timpi mari de așteptare și fără deplasări la muncă, pentru ca lucrez de acasă.

Tibi Buzdugan – Kia Niro

Ca de multe alte ori, Tibi ne povestește despre pasiunea pentru munte alături de Niro în imagini, de această dată „din Azuga, din miezul iernii din martie :)”

Ce întrebări aveți pentru proprietarii de Kia Niro și Peugoet e-2008 despre experiența zilnică alături de modelele alese, care va pot ajuta în decizia de achiziție?

Scrieți-ne pe adresa office@electromobilitate.com, la rubrica de comentarii, pe facebook sau Forum. Mulțumim pentru colaborare!

Alte articole despre Peugeot e-2008 si Kia Niro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.